vineri, 8 decembrie 2017

Text argumentativ- Rolul teatrului în dezvoltarea personalității unui adolescent

Teatrul
În acest articol voi expune un subiect cu readctarea unui text în minim 150 de cuvine despre improtanța teatrului în dezvoltarea personalității unui adolescent.
În redactarea textului vom avea în vedere următoarele repere:  Formularea tezei/ problematicii puse în discuție, enunțarea și dezvoltarea corespunzătoare a două argumente adecvate poziției adoptate, formarea unei concluzii pertinente, utilizarea corectă a conectorilor în argumente, respectarea precizării privind numărul de cuvinte.
Teatrul este locul unde un adolescent poate petrece timpul împreună cu familia și prietenii. În același timp el învață lucruri noi într-un mod plăcut și relaxant.
Teatrul – Opinia mea
În opinia mea teatrul are un rol important în dezvolatrea personalității unui adolescent. Acesta își poate mări încrederea în sine și își poate forma o personalitate puternică.
Teatrul – În primul rand
În primul rând, teatrul are un efect pozitiv asupra intelectualului. Teatrul dezvoltă gândirea , imaginația și îmbogățește vocabularul, mai ales atunci când copilul este dus de mic la astfel de evenimente.
Dacă un adolescent este obișnuit de mic cu teatrul și spectacolele de acest fel poate dezvolta pasiuni pentru lumea artei.
Teatrul – În al doilea rand
În al doilea rând, tinerii pot fi influențați de anturajul negativ. Pentru a evita asta ei trebuie îndrumați să participe la activități educative, cum ar fi teatrul. Cei talentați trebuie încurajați să joace într-o piesă de teatru. Acest lucru îi poate ține departe de anturajele nepotrivite și îi poate ajuta la formarea unui caracter puternic.
Teatrul - Concluzie
În concluzie, prin argumentele aduse mai sus putem spune ca teatrul are un rol esential în dezvoltarea personalității unui adolescent. 

Un comentariu: